Нашите дейности в днешния ден нямат край - Youth Center Vratsa

Нашите дейности в днешния ден нямат край

Нашите дейности в днешния ден нямат край!

Младежите от ПЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца от паралелка „Аниматори в туризма“ проведоха втора си среща с Теодор Вълков – експерт в отдел „Връзки с обществеността“ към РИМ-Враца. По време на нея те се запознаха с част от основните занимания на колегите, работещи в Регионалния исторически музей и по какъв начин трябва да се представя една културна иституция пред местната общност. С тях бяха споделени добри практики в промотирането на историческото богаство на региона и посредством неформални активности бяха генерирани нови идеи за неговото съхранение и представяне като туристически продукт.

Събитието е част от дейностите на клуб „Младежко развитие и предприемачество“, който е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар