Настолни игри в с. Михайлово - Youth Center Vratsa

Настолни игри в с. Михайлово

Днес клуба по настолни игри “All-A-Board Games“ към Младежки център – Враца беше на гости на 7. клас от ОУ „Горан Червеняшки“ в с. Михайлово. Успяхме в рамките на няколко часа да запознаем учениците с едни от най-популярните настолни игри и да ги потопим в магията на хобито. Благодарение на тях отключихме въображението и провокирахме тяхното креативно мислене. Накрая на събитието толкова много се забавлявахме, че не искахме да си ходим. Разбрахме в най-скоро време да направим нова среща и да преоткрием този необикновен свят заедно!

Дейностите на клуба по настолни игри “All-A-Board Games“ към Младежки център – Враца е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на публикацията и за начина, по който може да бъде използвана информацията в нея.

Напишете коментар