Над 120 човека посетиха Нощ на игрите във Враца - Youth Center Vratsa

Над 120 човека посетиха Нощ на игрите във Враца

Враца SGN2022: Нощ на игрите мина, но емоциите след нея не могат да ни пуснат!

Събитието във Враца беше посетено от над 120 човека. Няма как да опишем радостта си от всичко, което се случи, от пълните зали с деца и младежи, от различните активности, които се проведоха от ентусиазма на доброволците и от споделените моменти заедно. Тук е мястото да изкажем своите благодарности на всички засемесени, преди всичко на Sofia Game Night, че решиха да направят такова голямо събитие и излязат със своята идея извън пределите на столицата и обхванат други градове. На един от главните организатори във Враца Галина Димитрова – Димова, без която това събитие няма да е това, което беше. На нашия клуб по настолни игри „All A-Board Games“ и младежите към него, които се включиха активно. На Иван Иванов, че дойде и представи своята игра пред децата. Не можем да пропуснем Climate Fresk, които пристигнаха от София, за да запознаят младежите със своята игра и онагледят екологичните проблеми пред човечеството. Също така и на Кинематограф.BG за предоставените филми, които прожектирахме! Нямаше как да се случи и беседа по „Дигитална хигиена и безопасен Интернет“ – за родители без Павел Георгиев, който дойде със сина си чак от София, за да я проведе. И не на последно място на всички доброволци, които взеха участие в организирането и провеждането на Нощ на игрите във Враца. Благодарим ви!!

Събитието се провежда за първа година в града на две локации – Младежки център – Враца и ИТ – центъра. Имаше забавления и интересни занимания, както за големи така и за малки. Всеки можеше да открие нещо за себе си. Вечерта завърши с грандиозно караоке парти.

Споделяме с вас малко снимки от емоциите, които изпитахме!

Дейностите на клуб по настолни игри „All A-Board Games“ се реазират по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар