Наближава най-младежкият ден в годината – 12. август Международния ден на младежта - Youth Center Vratsa

Наближава най-младежкият ден в годината – 12. август Международния ден на младежта

Наближава най-младежкият ден в годината – 12. август Международния ден на младежта. От Младежки център – Враца, както всяка година ще отбележим този ден подобаващо. Този път ще сме в парк „Дъбника“ от 18:00 ч. до 20:30 ч.
Заедно с нашите клубове по интереси сме ви подготвили богата и интересна програма!
Клубът по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ ще представи за всички любители на хобито настолни игри в парка, като ще се играят едни от най-популярните заглавия като DiXit, When I dream, Misterum и много други. Всеки ще е добре дошъл, като може да донесе и своя игра, която да „разцъкаме“!
Клубът по „Японска култура“ ще ви запознае със своите интересни и разнообразни дейности. Всички ще имат възможност да седнат и почетат манга, да поиграят традиционни японски игри, а също така да оцветят или нарисуват любимия си аниме герои.
За любителите на изненадите сме подготвили и младежки предизвикателства, като за всеки смелчага, който реши да се включи ще получи малка награда!

Дейностите на двата клуба, както и младежките предизвикателства ще протичат паралелно от 18:00 до 20:00 ч., като през цялото време на събитието ще има приятна музика, която да създава младежки дух и настроение. Събитието ще приключи с караоке на любими български песни от 20:00 ч. до 20:30 ч. 
Очакваме ви!

Дейностите на клуба по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ и клуба „Японска култура“ са по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар