Може да е зима навън, но в сърцата ни е пролет - Youth Center Vratsa

Може да е зима навън, но в сърцата ни е пролет

Може да е зима навън, но в сърцата ни е пролет! Благодарим на всички младежи, които решиха да участват в младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2021 г. Благодарим за тяхната енергия и ентусиазъм да превърнат една идея в реалност. На тези, които не успяха да се класират искаме да кажем да не униват, а да се поучат от грешките и да участват отново. Но… този пост не е благодарствен! Той цели да анонсира започването на младежки инициативи „Създаваме заедно“ 2022 г.! Да!? Точно така, не се бъркаш! Големият интерес към нашата инициатива, провокира в нас желанието да направим специално „ПРОЛЕТНО“ издание. Всеки млад човек на възраст между 15 и 29 години може да се включи с идеи. Младежки център – Враца ще финансира младежки инициативи на стойност 500 лв. Те ще имат за цел да превърнат мечтите на младите хора от област Враца в реалност. В следните категории:

– Неформални дейности и обучения

-Спортни дейности

-Визуално изкуство, култура и творчество

-Грижа за животните и опазване на околната среда

-Превантивни дейности.

За да кандидатстваш, трябва да направиш следните неща: състави си отбор от твои приятели, запишете идеята, като попълните формуляра ни до 20. март и след това го изпратете на youthcenter_vr@abv.bg.

Кандидатствай сега и реализирай утре една твоя мечта!

Статута на проектите „Създаваме заедно“: https://bit.ly/3AgTr2G

Формуляра за кандидатстване: https://bit.ly/3qqOhOx

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2022 г. са част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар