Младежки център – Враца ще зарадва деца от Михайлово, Краводер и Ракево с подаръци по проект „Конвой коледни подаръци“ 2020 - Youth Center Vratsa

Младежки център – Враца ще зарадва деца от Михайлово, Краводер и Ракево с подаръци по проект „Конвой коледни подаръци“ 2020

Младежки център – Враца взе участие в международен социален проект под мотото „Деца помагат на деца“, като осигури на 218 деца и младежи в затруднено положение от селата Михайлово, Краводер и Ракево страхотни подаръци по повод предстоящите празници.

Инициативата е част от проекта „Конвой коледни подаръци“ 2020, в който младежи от Германия подаряват на своите връстници в различни европейски държави дрехи и играчки, с които да ги зарадват за Коледа.

След покана от организаторите екипът на Центъра реши да се включи в прекрасната кампания, като инициира и организира разпределението и транспорта на 218 колета с подаръци до трите врачански села. Реализацията на този вълнуващ за нас проект вече е в ход, като днес екипът ни достави голяма част от подаръците в сградата на ОУ „Горан Червеняшки“ в с. Михайлово, а утре предстои и останалите колети да бъдат транспортирани до селата Краводер и Ракево. Така Младежкият център става част от редицата организации и институции в цялата страна, заели се с благородната инициатива, сред които е и Община Враца, която ще осигури още около 1100 подаръка на деца от различни населени места в областта.

Напишете коментар