Младежки център - Враца се включи в Националния туристически поход „Козлодуй – Околчица” с неформална активност за участниците - Youth Center Vratsa

Младежки център – Враца се включи в Националния туристически поход „Козлодуй – Околчица” с неформална активност за участниците

На 30.05.2021г. част от екипа на Младежки център – Враца взе участие в тазгодишното издание на Национален туристически поход „Козлодуй – Околчица”, който се провежда традиционно в израз на почит към героите от Ботевата чета и техния подвиг.

Младежките работници се включиха в програмата на похода, като проведоха забавна и образователна активност с участниците в него.

Походниците, които се включиха в играта, се разделиха по двойки, като единият участник от всеки отбор имаше възможност да изслуша запис на някое от най-прочутите стихотворения на Христо Ботев, сред които „На прощаване“, „Майце си“ и „Хаджи Димитър“. В определен момент записът прекъсваше, а слушащият трябваше да пресъздаде с мимики и жестове последната чута дума, така че неговият съотборник да я отгатне.

Най-забавните моменти от играта ще бъдат излъчени в специален епизод на нашето онлайн младежко предаване „А ти какво мислиш?“, на който ще можете да се насладите съвсем скоро.

Напишете коментар