Младежки център - Враца разширява зоната "Плажът" - Youth Center Vratsa

Младежки център – Враца разширява зоната „Плажът“

Преди почти година екипът на Младежки център – Враца и младежи доброволци към Центъра създадоха уникално и красиво място, което стана любимо на всички врачани – Плажът. Благодарение на инициативата в местността Св. Неделя (разклона за с. Згориград) беше обособена зона за отдих, която да предостави на посетителите си възможност за приятно прекарване на слънчевите дни около брега на река Лева.

От днес благодарение на Клуб „Създатели“ към Младежки център – Враца и общите ни усилия със служителите на БКС – Враца и местната фирма “Деско-91” ЕООД, Плажът се сдоби с още три чадъра и шезлонги към тях, за да могат повече хора да се насладят на прекрасната местност и красивата гледка към Балкана през лятото.

Младежката инициатива „Плажът“ беше осъществена във връзка с изпълнението на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014 – 2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар