Младежки център - Враца миналния петък организира работилница за мартеници - Youth Center Vratsa

Младежки център – Враца миналния петък организира работилница за мартеници

Младежки център – Враца миналния петък организира работилница за мартеници. Бяха изработени много красиви и интересни мартеници от младежите ни. Ако искате да си купите от тях, днес и утре ви очакваме на Пробива (там, където бяхме и на св. Валентин). Също така парите събрани от тях ще се използват за благотворителна кауза, а именно за реализирането на младежката инициатива „Заедно за спорта“, целяща изграждането на игрище за плажен волейбол във Враца.

Младежката инициативата „Заедно за спорта” е финансирана по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар