Младежки център - Враца достави общо 132 колета с подаръци за деца и младежи в неравностойно положение от селата Краводер и Ракево - Youth Center Vratsa

Младежки център – Враца достави общо 132 колета с подаръци за деца и младежи в неравностойно положение от селата Краводер и Ракево

Днес екипът на Младежки център – Враца достави колети с подаръци за деца и младежи в неравностойно положение от селата Краводер и Ракево.

Инициативата се провежда във връзка с осъществяването на международен социален проект под мотото „Деца помагат на деца“, в който екипът ни се включи с голямо удоволствие. Тази кампания е част от проекта „Конвой коледни подаръци“ 2020, в който младежи от Германия подаряват на своите връстници в различни европейски държави дрехи и играчки по повод предстоящите коледни и новогодишни празници.

В рамките на тази инициатива Младежкият център успя да осигури общо 218 подаръка за децата от три села във врачанска област, като вчера голяма част от колетите бяха траспортирани до с. Михайлово, а днес екипът ни достави и останалите подаръци съответно 69 броя в с. Ракево и 63 броя в с. Краводер.

Пожелаваме на всички деца и млади хора в областта весело и топло посрещане на празниците!

Напишете коментар