Младежки център - Враца дава старт на инициативата „Създаваме заедно“ - Youth Center Vratsa

Младежки център – Враца дава старт на инициативата „Създаваме заедно“

От 01.11.2020г. Младежки център – Враца стартира инициативата „Създаваме заедно“. Тя има за цел да превърне креативните идеи на младите хора от област Враца в реалност. Ако вие сте младеж на възраст между 14-29 години и имате интересна и полезна идея за вашето градче или село, но нямате пари и подкрепа, това означава, че „Създаваме заедно“ е точно за вас.

Младежки център – Враца ще финансира 15 младежки инициативи на стойност до 1000 лв., които да се реализират на територията на Област Враца, без значение дали сте от Враца, Мизия, Хайредин, Козлодуй или дори Зверино. В следните категории:

– Неформални дейности и обучения

– Спортни дейности

– Визуално изкуство, култура и творчество

– Обособяване и развитие на младежки пространства

– Грижа за животните и опазване на околната среда

– Превантивни дейности.

За да кандидатстваш, трябва да направиш 3 прости неща: състави си отбор от твои приятели, запишете идеята, като попълните формуляра ни до 10 декември и след това го изпратете на youthcenter_vr@abv.bg. Ако все още се притесняваш и се чудиш, дали това е за теб знай, че младежките работници от Младежки център – Враца ще са на твое разположение да отговорят на всеки въпрос, възникнал при написването на твоята идея. Както е казал Махатма Ганди: „Ако искаш да видиш промяната в света, започни със себе си“. Кандидатствай сега и реализирай утре една твоя мечта!

Статутът на проектите „Създаваме заедно“: https://bit.ly/3oCubO9

Формулярът за кандидатстване: https://bit.ly/3kEOM2f

Инициативата „Създаваме заедно” е финансирана по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар