Вчера младежки работници и доброволци от клуба по настолни игри "All-A-Board Games Vratsa" към Младежки център - Враца бяха на гости на Преходното жилище на ул. "Поп Сава Катрафилов" 2 - Youth Center Vratsa

Вчера младежки работници и доброволци от клуба по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца бяха на гости на Преходното жилище на ул. „Поп Сава Катрафилов“ 2

Вчера младежки работници и доброволци от клуба по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца бяха на гости на Преходното жилище на ул. „Поп Сава Катрафилов“ 2 . Те запознаха децата и младежите с дейността на Центъра и заедно се впуснаха в приятни занимания като разиграването някои от най-популярните настолни игри. Благодарим за поканата и възможността да поиграем заедно!

 Това мероприятие е част от дейностите на клуба по настолни игри „All A-Board Games“ към Младежки център – Враца създаден по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар