Младежка инициатива - "Плажът" - Youth Center Vratsa

Младежка инициатива – „Плажът“

Днес екипът на Младежки център – Враца с помощта на ОП „БКС“ Враца и парк „Врачански балкан“ успешно завърши работата си по реализирането на младежката инициатива „Плажът“. Бяха изработени и монтирани 10бр. шезлонги и 5бр. чадъри, които поставихме до брега на р. Лева, под моста до разклона за село Згориград и местността Леденика, за да могат нашите съграждани да се радват на един по-приятен престой сред природата.

Нека бъдем разумни в използването му, да съумеем да оценим и запазим това, което с общи усилия успяхме да изградим в полза на всички любители на разходките в нашия прекрасен балкан и да се разхладят в горещите летни дни около реката!

Младежката инициатива „Плажът“ беше осъществена във връзка с изпълнението на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар