Младежката инициатива "Млад еколог" се реализира в с. Михайлово - Youth Center Vratsa

Младежката инициатива „Млад еколог“ се реализира в с. Михайлово

Петък, при нас е празник на младежката инициативност! Днес част от екипът на Младежки център – Враца беше в село Михайлово, за да помогне в реализирането на младежката инициатива „Млад еколог“. Младежите от отбор „Непобедимите“ през последните седмици работи усилено, за да направи своето село по-приятно място за игри, почивка и забавление. Днес те проведоха откриващото си събитие, което включваше арт работилница за изработване на пейки и еко-акция „Нашето по-чисто село“. За няколко часа с наша помощ те успяха да изчистят ключови места от селото и изработят страхотни цветни пейки. В почивките от усиления труд младежите ни показаха своите умения и любов към народните танци! Истина е че работата спори, когато преминава в танци и песни. Целта на техните дейности е да повишат еколотичната култура на младежите и децата от селото като дадат личен пример! Благодарим им за тяхната всеотдайност и младежки хъс. А вие очаквайте от нас още реализирани младежки инициативи!

Младежката инициатива „Малък еколог“ на отбор „Непобедимите“ е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар