Михаела Мицева - младежки работник - Youth Center Vratsa

Михаела Мицева – младежки работник

Казвам се Михаела Мицева и съм от Враца. Имам син на 3 год. Доминик и шар-пей Abbahai, които са моята гордост и изцяло запълват свободното ми време.
Завършила съм Маркетинг и Мениджмънт в хоспиталити индустрията със степен Специалист в Swiss Hotel Management School, след което Бакалавърска степен по Бизнес Администрация завърших в London College Dublin и Магистратура по Глобален мениджмънт придобих в City University of Seattle.
Дипломите ми са разнородни и разнообразни, и както виждате нямат нищо общо със заеманата от мен длъжност на Младежки работник в Звено „Център за младежки дейности – Враца“, където работя от юли 2017год.
Аз съм ексцентрична, щура и експериментатор. Приех предизвикателството „Младежки работник“ заради детето в мен. Избрах тази професия с ясната цел да се постарая да покажа на младежите, че е важно да съхранят детското в себе си възможно най-дълго време, че няма нужда да бързат да порастват преждевременно, че нещата които би трябвало да ги вълнуват са уроците, купоните, приятелите и щастливите мигове с близките, а не наркотиците, проституцията, отсъствията от училище, ниските оценки и ненаписаните домашни. В моя лична мисия се превърна стремежа да обхвана максимално много младежи за да ги „запаля“ по моята визия за „нещата от живота“ като социален живот, гражданска позиция, ценности … през призмата на „патило“, а не просто „старило“