Мисия ПОЛИТОЛОГ - Youth Center Vratsa

Мисия ПОЛИТОЛОГ

Следващата седмица ни очаква едно вълнуващо събитие!

Съвместно с Катедра „Политология, социология и културология“ при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ организираме едно различно кариерно събитие, насочено към всички младежи. На него в интервю, водено от Никола Живков – младежки работник в МЦ – Враца и докторант по политология, ще бъдат зададени въпроси на председателя на СС при ВТУ – Александър Узунов относно неговия опит като студент в тази специалност и перспективите да изучаваш политическа наука през 21 век. Всички заинтересовани младежи могат да се присъединят в онлайн разговора, който ще проведе през платфората Zoom, за да зададат своите въпроси и разберат повече относно възможности за последваща реализирация и духа на това да си
студент в търновската Алма Матер.
Очакваме ви!

Онлайн срещата с г-н Узунов ще бъде осъществена във връзка с дейностите за продължаване на образованието по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада „, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП.
Повече информация можете да откриете в самото събитие на страницата на Центъра във Фейсбук.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар