Миналата вечер беше много вълнуваща за всички присъстващи, по време на нашето „Градинско парти на Якото място“ - Youth Center Vratsa

Миналата вечер беше много вълнуваща за всички присъстващи, по време на нашето „Градинско парти на Якото място“

Миналата вечер беше много вълнуваща за всички присъстващи, по време на нашето „Градинско парти на Якото място“. Ние не само открихме обновеното младежко пространство зад Регионалния исторически музей на Враца, което беше преобразено от десетки младежи, но също така поставихме началото на „Summer Youth Academy“ 2022 г. Беше една незабравима вечер, в която благодарихме на всички доброволци и младежи, включили се през последните няколко месеца в нашите инициативи, събития и дейности. Община Враца също изказа своята благодарност и почерпи младите хора за тяхното активно включване като доброволци по време на Националния фолклорен събор „Леденика“. На това парти празнувахме младежката активност в града!

Задавахме си въпроси, на които потърсихме отговори, след това имаше игри и забавления, целящи да ни сплотят като общност. Вечерта ни приключи с импровизирано караоке. Имаше разбира се и хапване. Заедно се насладихме на „Яко място“, най-якото открито младежко пространство във Враца.

Благодарим ви на всички младежи, че направиха тази вечер толкова специална. Хубавото тепърва предстои! Следващата седмица на 20.07 /сряда/ от 10:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе първият модул от нашата „Summer Youth Academy 2022“, посветена на работата в екип и разпределението на задачи и отговорности. А на 27.07 /сряда/ отново от 10:00 ч. в Младежки център – Враца ще се състои и вторият модул, в който ще планираме събития във връзка с 12 август „Международният ден на младежта“.

Очакваме ви!

В поста по-долу споделяме с вас едни от най-запомнящите се моменти от нашето събитие. А в този линк ще откриете всичките: https://bit.ly/3O0cVhj

Събитието “Summer Youth Academy” 2022 e част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар