Мили приятели - Youth Center Vratsa

Мили приятели

Мили приятели,

Младежки център – Враца иска да ви напомни, че на 25. юли (вторник) следващата седмица клубът по „Спортна инимация и туризъм“, съвместно с нашите приятели от Vratsa Trails организира събитие по планинско колоездене. По време на него участниците ще имат възможност да се запознаят с този екстремен спорт и неговия потенциал за развитие във врачаския балкан. Събитието ще приключи със спускане по един от създадените маршрути.

Приканваме всеки, който все още не се е регистрирал, да го направи през следния линк: bit.ly/3pLGL36

Местата са органичени, а интересът е голям. Сбортният пунк за тръгване е сградата на Младежки център-Враца, а началният час е 17:30 ч. Екипът на Центъра ще предостави колело на всеки, който не разполага с такова, но който има може да дойде и със своето собствено, за да се включи в спуканията! Каските са задължителни за всички, които ще вземат участие!

Очакваме ви!

Събитието е част от дейностите на клуба „Спортна анимация и туризъм“ към Младежки център – Враца по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана по Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар