Международният ден на младежта се отбеляза във Враца - Youth Center Vratsa

Международният ден на младежта се отбеляза във Враца

12 август беше с една дума – уникален! Отбелязахме Международният ден на младежта по великолепен начин. С разнообразна програма, много забавления и безкрайни усмивки.

Нашето младежко пространство „Якото място“ беше изпълнено с любители на японските комикси. Благодарим на Регионална библиотека „Христо Ботев“ град Враца за това, че предостави своята колекция от манга на разположението на всички врачански младежи. Освен това клубът по настолни игри към Младежки център – Враца запозна изморените от чете младежи с различни бордови игри като донесе още цвят на страхотния празник! „Якото място“ изпълни своето предназначение да бъде магнит за младежта на най-младежкия ден от годината!

Нашите активности не се изчерпаха с това, паралелно в парка зад паметника на Христо Ботев се проведе и Арт ателие „Изрази себе си“, където младежите и децата от града можеха да покажат своите артистични умения и заложби. Нарисуваните пана в последствие ще бъдат изложени на „Якото място“. Междувременно Търговско Промишлена Палата – Враца запозна младежите с Европейската година на младежта и ги информира за възможностите, които програма Еразъм+ предоставя. Вечерта продължи с караоке парти за най-големите ентусиасти и смелчаци, които се осмелиха да излязат на сцената.

В 21:00 ч. се проведе прожекцията на филма заснет по идея на ОСНВ и ПИЦ – Враца – #необръщайочи.

Вечерта приключи с грандиозно огнено шоу на група „Фуего“, което беше истиска наслада за очите.

Благодарим на всички младежи, които се раздадоха при организирането на „Международния ден на младежта“ във Враца.

Благодарим на всички партньори и приятели, които взеха участие в неговото реализиране.

Благодарим най-вече на всички млади хора, които ни посетиха и превърнаха този необикновен ден в празник на младежта.

Споделяме в гугъл формуляр всички снимки с вас:

https://drive.google.com/drive/folders/1RapSEW-skBul91Djlka4TP9akvl8XyRO?usp=sharing

Напишете коментар