Международен ден на детето - Youth Center Vratsa

Международен ден на детето

Честит Ден на детето и честит празник на всички врачани!По повод 1-ви юни Младежки център – Враца съвместно с Български младежки Червен кръст – Враца и Държавна агенция за закрила на детето организира празнична програма за радост на многобройните деца, които въпреки лошото време ни посетиха и станаха част от страхотния ден, който посветихме именно на тях.

Събитието се проведе пред сградата на община Враца от 10 часа, като всички посетители имаха възможност да се включват в разнообразни и интересни дейности, разпределени в седем тематични пункта.

Сред проведените игри и забавления бяха рисуване върху тениски, настолни игри, оформяне на балони и фигурки от пластелин, оцветяване и още много страхотни изненади, а младежите от БМЧК – Враца запознаха децата с първа долекарска помощ по атрактивен и забавен начин.

За участниците бяха подготвени талони, върху които да събират печати от всяка дейност, в която са се включили. След като получеха пълния брой печати, децата можеха да вземат вкусните лакомства, които ги очакваха като награда за активното им участие в игрите.

Благодарим на всички малки и големи деца, които днес се присъединиха към нас и носейки много усмивки и добро настроение, направиха днешния празник още по-цветен и любим!

Напишете коментар