Клубът по "Японска култура" се включи в събитие на Регионална библиотека "Христо Ботев" - Youth Center Vratsa

Клубът по „Японска култура“ се включи в събитие на Регионална библиотека „Христо Ботев“

Днешният ден е изпълнен с много акитвности!
Младежки център – Враца заедно със своите доброволци от клуб „Японска култура“ взе участие в Пети литературен фестивал „Враца – книжен град“ организиран от нашите приятели от Регионална библиотека „Христо Ботев“ град Враца. Сутринта към 10:00 ч. част от нашите младежи участваха в работилница за изрисуване на лица на деца, която беше на тема приказни герои. Следобяд от 16:00 ч. доброволците взеха участие в дейността „Комиксите оживяват“, където те предложиха на своите връстници да четат манга, решават судоку, оцветяват аниме герои, разиграват традиоционни и модерни японски настолни игри, а също така за вкъщи като спомен да вземат специално направени за събитието стикери.
За всички доброволци към клуба по „Японска култура“ това беше едно вълнуващо събитие, за което сме много благодарни на Регионална библиотека „Христо Ботев“ град Враца за поканата и за съдействието при организирането на нашите занимания.


Клубът по „Японска култура“ е създаден по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.
Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар