Клубът по настолни игри към Младежки център - Враца ще гостува на НЧ "Развитие" в с. Ослен, където ще споделим с деца и младежи от селото общата си любов към настолните игри - Youth Center Vratsa

Клубът по настолни игри към Младежки център – Враца ще гостува на НЧ „Развитие“ в с. Ослен, където ще споделим с деца и младежи от селото общата си любов към настолните игри

Клубът по настолни игри „All A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца ще гостува на НЧ „Развитие“ в с. Ослен, където ще споделим с деца и младежи от селото общата си любов към настолните игри.

Очакваме ви!


Клубът по настолни игри „All A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца и дейностите към него се реализират по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

https://www.facebook.com/events/728305548449998/?ref=newsfeed

Напишете коментар