Информационна кампания "Създаваме заедно" - Youth Center Vratsa

Информационна кампания „Създаваме заедно“

На 02.11.2020г. в сградата на Младежки център – Враца се състоя информационна среща с ученици от 9-ти клас ПЕГ „Йоан Екзарх“ и техния ръководител г-жа Иванка Лекова.
Екипът на Центъра запозна младежите с възможностите за доброволчество, които бъдещите дейности по Проект BGLD 01.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ им предлагат. Информационната кампания беше насочена най-вече към младежките инициативи „Създаваме заедно“, по които вече тече срокът за кандидатстване. До 10-ти декември всеки желаещ млад човек на възраст от 14 до 29 години от област Враца, който има оригинална идея как да създаде нещо интересно и от полза за града или селото си, може да кандидатства, а петнайсетте най-добри проекта, ще получат сума до 1000 лева за реализирането им.
Присъстващите проявиха голям интерес към представените възможности и към доброволчеството като цяло, което искрено ни зарадва и ние с нетърпение очакваме съвместната си работа с тях.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар