Здравейте, приятели - Youth Center Vratsa

Здравейте, приятели

Здравейте, приятели!

 Лятото наближава, а ние от Младежки център – Враца ще се постараем да бъде незабравимо за вас! То ще бъде изпълнено с вълнуващи мероприятия и интересни гости от близко и далеч.
Но кое е едно от най-интересни събития, което ни предстои? 


Точна така, Board Game Jam Vol.3 е вече тук! 


Той се задава още по-горещ, разнообразен и непредсказуем! На 6. юли (събота) от 09:30 ч. сутринта до късно вечерта Младежки център – Враца ще се превърне в епицентър на знание, младежки ентусиазъм, активно творчество, предприемчивост и врачанска главоблъсканица. Събитието се организира от клуба “All-A-Board Games” съвместно с нашите приятели от архитектурно бюро „Новиза ООД“ и с подкрепата на Pikko Games.


 Тази година ще съберем участници от цяла България за единственото по рода събитие в Северозапада за създаване на настолни игри от младежи, което цели да развие тяхната креативност, екипност и предприемчивост.


Какво може да ви издадем от сега ли? Стягайте се хора и запретвайте ръкави, защото сме ви подготвили изцяло „нов и див“ реграмент за участие, който ще бъде придружен от „отнасяща главите“ тема за прототип на настолна игра, а за да ви е още по-интересно сме поканили и гост-лектори, които да ви потопят още по-надълбоко в света на гейм дизайна и механиката.

 Какво ви е нужно, за да участвате ли? Трябва да сформирате отбор от 3 до 5 човека и да се регистрирате тук:
https://bit.ly/Board_Game_Jam_Vol_3

 ПП. Ако нямаш отбор, пак попълни нашия формуляр и тук на място ще ти сформираме един!

Краен срок за записване 3. юли
Минимална възраст на участниците 12+ години.

За сега повече няма да разкриваме, но вие бъде готови за още куп изненади от нас и не забравяйте: “Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият – че всяко нещо е чудо.” – Алберт Айнщайн

Напишете коментар