Здравейте приятели - Youth Center Vratsa

Здравейте приятели

Здравейте приятели,

Искаме да ви споделим историята на Гергана Петрова, която е само на 19 г. от гр. Враца с диагноза Остеосарком. Тя губи майка си и вуйчо си в тяхната борба с рака.

Коварната болест сполетя Гергана през 2017г. От тогава животът ѝ е постоянна борба. След серия химиотерапия, операция за цялостна смяна на тазобедрена става и пак химиотерапия ракът се връща при нея с образование в белия дроб и ставата. След нелепо падане тя чупи изкуствената си става. Следват две поредни животоспасяващи операции. Лекарската комисия взима тежкото решение да ампутира единия й крак. Към този момент лечението ѝ продължава. Тя провежда таргетна терапия в болница в гр. Пловдив. Всяка седмица ѝ се налага да пътува до там, като тя има разходи както за път, така и за лекарства, които приема ежедневно. Бащата на Гергана е неин личен асистент и те се издържат с неговата заплата и с инвалидната ѝ пенсия.

За да бъде възможно по-свободното придвижване и да има по-пълноценен начин на живот, доколкото това е възможно, Гергана има нужда от скъпоструваща протеза, както и средства за лечение занапред. Сумата за протезата е 59 800 лв., като тя не включва престой и обучение в протезния център. Офертата е валидна 90 дни от датата на издаване (29.09.2022г.). Валидността на офертата е изтекла и сумата може да бъде по-висока.

Сумата е непосилна за Гергана и нейния баща, за това ние от Младежки център – Враца искаме да обявим, че от днес до когато е нужно ще има урна за набирането на средства в нейна подкрепа, като споделяме с вас и даритеската ѝ сметка! Надяваме се всички заедно да помогнем на това смело и силно момиче, за да се справи с поредните трудности в нейния живот! Нека да покажем, че врачани сме не само огън хора, но и такива с големи сърца, които знаят какво е взаимопощ, грижа, разбиране и подкрепа!

Дарителската сметка е на името на Гергана Емилиянова Петрова

IBAN: BG28UNCR70001523532394 -EUR

IBAN: BG71UNCR70001523532396 -BGN

Уникредит Булбанк

Напишете коментар