Здравейте, приятели, утре от 10:00 часа ще се проведе отново приключенската игра - Youth Center Vratsa

Здравейте, приятели, утре от 10:00 часа ще се проведе отново приключенската игра

Здравейте, приятели, утре от 10:00 часа ще се проведе отново приключенска игра. Това е „Търсачите на забравени елементи – огън, вода, въздух, земя и любов“ в местността прохода „Вратцата“.

За любителите на мистериите екипът на Младежки център – Враца, съвместно с неговите клубове „Спортна анимация и туризъм“ и „Младежко развитие и предприемачество“ и отделно Регионален исторически музей – Враца са подготвили едно интересно изживяване в местността Вратцата. Участниците ще са в отбори от най-малко двама души. Събитието е подходящо за лица над 14 години. Играта е с предварително записване на място или в сградата на Младежки център – Враца до 9:00 часа на деня, в който се провежда събитието. Записването може да стане и през страницата ни във Фейсбук на лично съобщение.

Клубовете „Спортна анимация и туризъм“ и „Младежко развитие и предприемачество“ са част от дейностите по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар