Здравейте, приятели на настолните игри - Youth Center Vratsa

Здравейте, приятели на настолните игри

Здравейте, приятели на настолните игри!

Удоволствие е за нас да ви поканим на първия по рода си във Враца „Boardgame Jam“, организиран от клуб по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца.

По време на „Boardgame Jam“ младежите ще имат възможност да научат как се разработват настолни игри, какви са основните механики, какво прави една игра добра или лоша от нашите партньори от Player Lair. След това ще могат да упражнят наученото, като в рамките на няколко часа отборно ще създадат своята първа настолна игра. За най-добрите отбори ще има награди, които ще разкрием по-късно.

Ако искате да участвате трябва да се запишете в нашия формуляр: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScrTmmjb1a…/viewform…

Очакваме ви!

Нека заедно преоткрием света на настолните игри.

Събитието “Boardgame Jam” e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г. на клуб по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца. Тази дейност е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар