Здравейте, приятели на викторините - Youth Center Vratsa

Здравейте, приятели на викторините

Здравейте, приятели на викторините!
Лятото при нас е изпълнено с интересни и полезни събития. На 31. август от 19:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе вторият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab. Викторината този път ще е на фентази тематика! Ще се състои от 35 въпроса и ще се фокусира върху трилогията „Властелина на Пръстените“ (2001-2003 г.), филмовата поредица „Хари Потър“ (2001-2011 г.), сериала „Игра на Тронове“ (2011-2019 г.), зашеметяващият „Конан Варваринът“ (1982 г.), филмовата класика „Тъмният Кристал“ (1982 г.) и поредицата от книги „Пърси Джаксън“ (2005-2023 г.). Младежите ще се състезават един срещу друг използвайки своите телефони в платформата Quizizz, като най-добрите трима в края на събитието ще получат тематични награди. По време на състезанието всички участници ще имат възможност да научат забавни и интересни факти на фентази тематика. Дори да не знаете нещо – не се притеснявайте – забавлението ще е гарантирано!
 За целта всеки ентусиаст, който иска да се включи, трябва да се регистрира в нашата анкетна форма: https://bit.ly/Fantasy_Quiz
Записването е отворено до 29. август! Елате да се забавляваме заедно, а също така и да научим много интересни факти за любимите ни филми, сериали и книги! Очакваме ви, доведете и ваш приятел!


Fantasy Quiz e част от дейностите на Activity Lab по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар