За пръв път в Младежки център - Враца се проведе уникално по рода си събитие, а именно "Дисекция на декбилдинг игрите" - Youth Center Vratsa

За пръв път в Младежки център – Враца се проведе уникално по рода си събитие, а именно „Дисекция на декбилдинг игрите“

За пръв път в Младежки център – Враца се проведе уникално по рода си събитие, а именно „Дисекция на декбилдинг игрите“.

В рамките на това събитие, играчите научиха за философията, която стои зад различните видове декбилдинг игри и разбраха какво ги прави толкова специални.

Фокусът най-вече беше върху принципите за успешното създаване на тестета за Magic the Gathering и всичко това беше презентирано от Иван Стефанов, който е човек с над 20 години опит в игра! Благодим на всички, които се включиха.

Това мероприятие е част от дейностите на клуба по настолни игри „All A-Board Games“ към Младежки център – Враца създаден по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар