Започна работата по реализирането на младежката инициатива "Заедно за пътна безопасност" - Youth Center Vratsa

Започна работата по реализирането на младежката инициатива „Заедно за пътна безопасност“

Стартира първият етап от реализацията на младежкия проект „Заедно за пътна безопасност“ на отбор „Випуск 2021 – Заедно за пътна безопасност“. В рамките на инициативата дванадесетокласници от град Роман ще превърнат част от двора на местното СУ „Васил Левски“ в площадка за игра и обучение по безопасност на движението, подходяща за провеждане на беседи с по-малките ученици на тази тема. Предстои младежите да организират и тематично състезание с велосипеди, а вчера направиха първите стъпки по подготовката на терена за очертаване на площадката.
„Заедно за пътна безопасност“ е един от проектите на млади хора от област Враца, който беше одобрен за финансиране по Младежки инициативи „Създаваме заедно“ – дейност по изпълнение на Проект BGLD – 1.003- 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар