Експериментален пърформанс ще се състои в с. Софрониево - Youth Center Vratsa

Експериментален пърформанс ще се състои в с. Софрониево

Днес денят премина в трескава организация за младежката инициатива „Героят в нас“ на прекрасните млади хора от гр. Козлодуй. Част от екипът на Младежки център – Враца донесе необходимите материали и помогна в подготовка за провеждането на техния експериментален пърформанс. Младежите ще представят авторски спектакъл на открито, който е по стихове, идеи и исторически моменти от живота на великия поет и революционер Христо Ботев. Тяхното изпълнение ще да бъде изключително зрелище и приканваме всички, които са от Козлодуй или региона да присъстват на него.
Младежката инициатива ще се проведе привечер в неделя в с. Софрониево. Спектакалът също така е част и от официалната програма на Ботевите дни.


Младежката инициатива „Героят в нас“ на отбор „Козлодуй“ е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.
Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар