Екипът на Младежки център - Враца за поредна година взема участие в инициативата "Конвой коледни колети" - Youth Center Vratsa

Екипът на Младежки център – Враца за поредна година взема участие в инициативата „Конвой коледни колети“

Екипът на Младежки център – Враца за поредна година взема участие в инициативата „Конвой коледни колети“, която беше координирана за България от Round Table 1 Sofia. Тази година отново зарадвахме децата от област Враца с подаръци за коледните празници. Днес заедно с доброволци от Германия подарявахме щастие и незабравими емоции на най-малките ученици от НУ „Иванчо Младенов“ – гр. Враца, ДГ „Европейчета“ – гр. Враца, НУ „Софроний Врачански“ – гр. Враца, НУ „Иван Вазов“- гр. Враца, СУ“ Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Криводол, ДГ „Брезичка“ – Враца, ДГ „Европейчета“ – с. Девене и ОУ „Васил Левски“ – с. Ракево .През следващите дни и седмици предстои да зарадваме още деца от Враца и региона, като младежките работници ще влязат в ролята на коледни джуджета!

Детската радост е най-големият подарък за екипа ни по случай предстоящите коледни и новогодишни празници! Бъдете по-сплотени и правете добро!

„Конвой коледни колети“ е социален проект, който се изпълнява под шапката на международната доброволческа организация Раунд Тейбъл Интернешънъл от 2001 година и се организира от местните клонове на организацията в Германия, Австрия, България, Румъния, Молдова и Украйна.

Проектът „Конвой коледни колети“ се реализира под мотото „Деца помагат на деца“, като деца и младежи от Германия подготвят безвъзмездно подаръци за техни връстници от Източна Европа.

Напишете коментар