Днес част от екипа на Младежки център - Враца заедно с д-р Диана Машова проведоха следващото обучение от кампанията "Здравна зъбна култура" - Youth Center Vratsa

Днес част от екипа на Младежки център – Враца заедно с д-р Диана Машова проведоха следващото обучение от кампанията „Здравна зъбна култура“

Днес част от екипа на Младежки център – Враца заедно с д-р Диана Машова проведоха следващото обучение от кампанията „Здравна зъбна култура“ . Те посетиха ученици от ОУ „Св. Климент Охридски“ – с. Тишевица този следобяд. Младежите бяха консултирани как да поддържат добра устна хигиена, а това е основният фактор за предотвратяване образуването на всякакви заболявания на зъбите. На учениците освен това им беше разяснено колко е важно да се ходи на профилактични прегледи при специалист – стоматолог за цялостното им здраве и красива усмивка! В края на обучението бяха раздадени комплекти на участниците за поддържане на зъбната им хигиена. Младежки център – Враца ще направи още подобни обучения в малки населени места на област Враца.

Благодарим много на всички младежи за активното участие, на ръководството на ОУ „Св. Климент Охридски“ – с. Тишевица и на д-р Диана Машова за възможността да проведем заедно това прекрасно събитие.

Тази кампания е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар