Днес част от екипа на Младежки център - Враца проведе с младежи обучение по Рафтинг, коeто се осъществи по Искърското дефиле - Youth Center Vratsa

Днес част от екипа на Младежки център – Враца проведе с младежи обучение по Рафтинг, коeто се осъществи по Искърското дефиле

Днес част от екипа на Младежки център – Враца проведе с младежи обучение по Рафтинг, коeто се осъществи по Искърското дефиле. Беше едно невероятно събитие, което беше изпълнено с много вълнение и екстремни моменти. Младежите разбраха от първо лице как се осъществява аниматорство по време на рафтинг и също така имаха възможността да се насладят на зашеметяващи гледките към Лакатнишките скали. Екипът поговори с младежите за проблемите във връзка с местния туризъм и заедно планираха бъдещи дейности, които да направят врачанския балкан по-привлекателен за младите хора! Днешното събитие беше и един СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК от екипа на Младежки център – Враца към младежите, които се включваха активно в провеждането на различни наши мероприятие през тези месеци! Благодарим на всички тях, за това което правят и нека заедно продължим нашето приключение в света на младежката работа и доброволчество !

Обучението е част от дейностите на клуб „Спортна анимация и туризъм“, който е създаден по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана по Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар