Днес ученици от паралелка "Аниматори в туризма" при Профилирана езикова гимназия "Йоан Екзарх" - гр. Враца присъстваха на лектория по "Въведение в туризма" с гост - лектор Христо Христов от Open Vratsa - Youth Center Vratsa

Днес ученици от паралелка „Аниматори в туризма“ при Профилирана езикова гимназия „Йоан Екзарх“ – гр. Враца присъстваха на лектория по „Въведение в туризма“ с гост – лектор Христо Христов от Open Vratsa

Днес ученици от паралелка „Аниматори в туризма“ при Профилирана езикова гимназия „Йоан Екзарх“ – гр. Враца присъстваха на лектория по „Въведение в туризма“ с гост – лектор Христо Христов от Open Vratsa. Той ги запозна с основни понятия в туризма, природните и културни дадености на Враца.

Младежите имаха възможност да се запознаят и с практически казуси свързани със съхраняване и развитие на врачанския регион от личната практика на нашия гост лектор. Благодарим на него за отделеното време, а на младежите за активното участие.

Това събитие е част от дейностите на клуб „Младежко развитие и предприемачество“ изпълнявани по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар