Днес стартира с пълна сила „Обучението на младежки работници“ - Youth Center Vratsa

Днес стартира с пълна сила „Обучението на младежки работници“

Днес стартира с пълна сила „Обучението на младежки работници“. То ще продължи до 28. октомври включително с най-разнообразни тематични модули и лектори. Младежки работници от младежките центрове във Враца, Монтана, Габрово и Добрич преминаваха първо през модула: „Бърза съвместна оценка на нуждите. Предаване на инициативата в ръцете на уязвимите хора, изграждане на гражданско общество и укрепване на местните структури.“ След това те бяха разделени на работа по групи за изграждане на съвместни стратегии за активизация на младежите. Следобядът те слушаха и коментираха лекцията на тема: “ Да си припомним дефинициите“.

Това обучение е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар