Днес се състоя откриващото събитие по финализиране на младежката инициатива "Free zone" на отбор "Олимпийци" от с. Михайлово, във връзка със "Създаваме заедно" 2020 - Youth Center Vratsa

Днес се състоя откриващото събитие по финализиране на младежката инициатива „Free zone“ на отбор „Олимпийци“ от с. Михайлово, във връзка със „Създаваме заедно“ 2020

Днес се състоя откриващото събитие по финализиране на младежката инициатива „Free zone“ на отбор „Олимпийци“ от с. Михайлово, във връзка със „Създаваме заедно“ 2020. Мероприятието беше изпълнено с много игри и усмивки. Младежите от с. Михайлово ни показаха, че с малко подкрепа и общи усилия хората могат да сбъднат всяка своя мечта.

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2020 г. са част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар