Днес се реализира поредната младежка инициатива - Youth Center Vratsa

Днес се реализира поредната младежка инициатива

Днес се реализира поредната младежка инициатива!

В с. Лик беше проведен туртира по „Тенис на маса“. Събитието е част от младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2021 г. на отбор „Побеждаваме заедно“. По този начин младите хора показаха значението на спорта в нашето ежедневие и че никой не трябва да се лишава от физическа активност, независимо от възрастта.

Турнитър беше част от дейностите посветени на 185 годишнината от рождението на Апостола на свободата – Васил Левски. Събитието започна с културна програма пред паметната плоча, поставена на къщата, в която великият революционер е нощувал при основаване на революционен комитет в селото. А след това, празникът продължи в Читалището, където се проведе и турнирът по тенис на маса. Той беше в 3 възрастови категории: деца, младежи и ветерани. Паралелно докато течеше турнира в съседната стая, която беше обновена като младежко пространство за клуб по „Настолни игри“, децата и младежите можеха да поиграят заедно, изчаквайки своя ред. Това показва, че в Лик успяваме да работим активно с младежи и младежкото пространсто се използва и е припознато от тях.

Изключително сме щастливи от постигнатите резултати и обещаваме съвместните дейностти да продължат!

На победителите в турнира по „Тенис на маса“:

– при децата – Ивайло Пенчев

– при младежите – Велесин Петров

– при ветераните – Ивайло Петров

Още много спортни успехи!

Събитието турнир по „Тенис на маса“ e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г. на отбор „Побеждаваме заедно“ с. Лик. Тази дейност е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар