Днес се проведе първият ден от двудневното обучение "БЕЗ ПЛАН" - Youth Center Vratsa

Днес се проведе първият ден от двудневното обучение „БЕЗ ПЛАН“

Днес се проведе първият ден от двудневното обучение „БЕЗ ПЛАН“. То се фасилитира от младежките работници на Младежки център – Враца. В него се включиха 23 младежи от Професионална гимназия „Димитраки Хаджитошин“, гр.Враца и ППМГ „Акад. Иван Ценов“, гр. Враца, като те преминаха през два модула. Първият беше на тема „Работата в екип“. По време на него младежите научиха какви могат да бъдат ролите в един екип и как хората се научават да работят заедно. По време на втория модул на тема „Лидерство“, участниците осъзнаха какво е да бъдеш „в обувките на другия“ и да се справяш с неговите проблеми, както и какво е мястото на лидера при решаване на различните обществени задачи. Благодарим за активността на нашите младежи и ги очакваме утре за втората част от нашата обучителна програма.


Обучението „БЕЗ ПЛАН“ е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар