Днес се проведе последното занимание за деца на Activity Lab, което беше част от лятната програма на Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Днес се проведе последното занимание за деца на Activity Lab, което беше част от лятната програма на Младежки център – Враца

Днес се проведе последното занимание за деца на Activity Lab, което беше част от лятната програма на Младежки център – Враца. Дейностите в парка зад паметника на Христо Ботев привлякоха вниманието на малчуганите, които се забавляваха много с разнообразните активности. Включвайки се в тези занимания, участниците развиваха меките си умения за работа в екип, баланс и координация. Благодарим на всички за доброто настроение и активността!

Activity Lab е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар