Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център - Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара, Румъния. - Youth Center Vratsa

Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център – Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара, Румъния.

Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център – Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара, Румъния. Тя беше посветена на напредъка по наръчника Participatory Art и на работното посещението на нашите партньори в България, което ще се случи в началото на март.

Съвместните дейности с Младежки център – Тимишоара са в изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар