Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център - Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара - Youth Center Vratsa

Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център – Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара

Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център – Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара. Срещата беше изцяло посветена на планирането и организирането на предстоящия младежки обмен в Младежки център – Тимишоара, който ще се проведе между 5. и 10. септември. В него ще вземат участие 20 младежи от Враца и региона. По време на него ще бъде изпробван разработения съвместно наръчник по Participatory Art. Очаквайте още интересни новини през следващите седмици от нас!

Съвместните дейности с Младежки център – Тимишоара са в изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

#VratsaTimisoara

#EAAgrantsForYouth

#ParticipatoryArt

#PartnersForYouth

Напишете коментар