Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център - Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара - Youth Center Vratsa

Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център – Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара

Днес се проведе поредната онлайн работна среща между колегитe от Младежки център – Враца и партньорите от Младежки център – Тимишоара. На срещата бяха обсъдени реализираните дейности по проекта до момента и напредъка по разписването на общия наръчник по Participatory Art. Също така се взе решение за провеждането на предстоящия младежки обмен в Тимишоара, като той ще се състои между 5. и 10. септември. Очаквайте още интересни новини през следващите седмици от нас!


Съвместните дейности с Младежки център – Тимишоара са в изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

#VratsaTimisoara
#EAAgrantsForYouth
#ParticipatoryArt
#PartnersForYouth

Напишете коментар