Днес се проведе обучение на тема "Въведение в екскурзоводството" с ученици от ПЕГ „Йоан Екзарх“ - гр. Враца - Youth Center Vratsa

Днес се проведе обучение на тема „Въведение в екскурзоводството“ с ученици от ПЕГ „Йоан Екзарх“ – гр. Враца

Днес се проведе обучение на тема „Въведение в екскурзоводството“ с ученици от ПЕГ „Йоан Екзарх“ – гр. Враца. Те посетиха Кулата на Мешчиите, Куртпашовата кула и Могиланската могила във Враца. Научиха подробности за историческото минало на тези обекти и какво е било тяхното значение за тогавашното местно население. Проведе се и дискусия посветена на това как младите хора във Враца да направят тези места по-интересни и атрактивни за посещение от гости и туристи на града. Благодарим на учениците за активното участие.

Това събитие е част от дейностите на клуб „Младежко развитие и предприемачество“ изпълнявани по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар