Днес се проведе неформално обучение за кариерно развитие и личностно израстване на тема " Аз след 5 години?" - Youth Center Vratsa

Днес се проведе неформално обучение за кариерно развитие и личностно израстване на тема “ Аз след 5 години?“

Днес се проведе неформално обучение за кариерно развитие и личностно израстване на тема “ Аз след 5 години?“. На гости ни бяха младежите от ПЕГ“Йоан Екзарх“ – Враца. Те споделиха с нас за какво мечтаят, какво искат да работят и в кой град искат да се развиват. Всеки от тях достигна до заключението, че амбицията за успех и себеусъвършенстването са едни от най-важни неща, за да осъществят своите мечти.

Неформално обучение за кариерно развитие и личностно израстване на тема “ Аз след 5 години?“ е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар