Днес се проведе второто издание на "Летни настолни игри в парка", което е част от дейностите на клуба по настолни игри "All A-Board Games Vratsa" към Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Днес се проведе второто издание на „Летни настолни игри в парка“, което е част от дейностите на клуба по настолни игри „All A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца

Днес се проведоха Летни настолни игри в парка vol 2, които са част от дейностите на клуба по настолни игри „All A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца. Но както можете да видите по снимките събитието се проведе в сградата на Центъра, тъй като времето не беше много на наша страна. Но пък за сметка на това забавлението беше на ниво, а също така планувахме как можем да се включим в отразяването на 12 август „Международния ден на младежта“.

Очаквайте повече информация през следващата седмица!

Клубът по настолни игри „All A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца и дейностите към него се реализират по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар