Днес се проведе вторият модул от „Summer Youth Academy 2022“, който се организира от Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Днес се проведе вторият модул от „Summer Youth Academy 2022“, който се организира от Младежки център – Враца

Днес се проведе вторият модул от „Summer Youth Academy 2022“, който се организира от Младежки център – Враца. Младежите се запознаха с дейността на НММЦ, отделно и с инициативите, които бяха проведени от Младежки център – Враца през последните години във връзка с 12. август – „Международният ден на младежта“, като целта на това обучение беше да ги научи как сами да организират събитие и то за 12. август. След това те изпълняваха най-различни и интересни активности, за да могат да се научат по-добре да работят в екип. Посредством методологията на неформалното образование, участниците научиха за важността на правилната комуникация за планирането на мероприятия.

Обученията във връзка със “Summer Youth Academy” 2022 са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар