На 28. януари се проведе втората част от заниманията на тема „Толерантни заедно- нека кажем Не на eзика на омразата в интернет“ - Youth Center Vratsa

На 28. януари се проведе втората част от заниманията на тема „Толерантни заедно- нека кажем Не на eзика на омразата в интернет“

На 28. януари се проведе втората част от заниманията на тема „Толерантни заедно- нека кажем Не на eзика на омразата в интернет“. Те бяха с ученици от ПГ „Димитраки Хаджитошин“, гр. Враца. Тази активност е част от кампанията по случай Международния ден за безопасен интернет, а за материалите ползвани по време на обучението благодарим на нашите приятели от Национален център за безопасен интернет.

Обучението “ Толерантни заедно – нека кажем Не на eзика на омразата в интернет“ е част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар