Днес се проведе велопоходът до местността "Плажът" - Youth Center Vratsa

Днес се проведе велопоходът до местността „Плажът“

Днес се проведе велопоходът до местността „Плажът“. Сборният пунк беше пред сградата на Младежки Център – Враца. Екипът ни предостави велосипеди на тези участници, които нямаха свои собствени. Целта на велопоходът беше младите хора да се раздвижат, да покарат сред природата, да подишат чист въздух, а също така да почистят „Плажът“ – любимото място на врачани и гости на града за отмора през летните месеци. Същевременно част от екипа на Младежки център – Враца ремонтира един от чадърите, който се беше счупил и му беше паднало покривалото. По този начин съчетахме полезното с приятното.

Събитието е част от дейностите на клуб „Спортна анимация и туризъм“ към Младежки център – Враца по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана по Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар