Днес се проведене организирания от Младежки център - Враца съвместно с Дирекция „Бюро по труда“ град Враца - Форум за консултация и насоки в търсенето и намирането на работа "В очакване на лято 2023" - Youth Center Vratsa

Днес се проведене организирания от Младежки център – Враца съвместно с Дирекция „Бюро по труда“ град Враца – Форум за консултация и насоки в търсенето и намирането на работа „В очакване на лято 2023“

Днес се проведене организирания от Младежки център – Враца съвместно с Дирекция „Бюро по труда“ град Враца – Форум за консултация и насоки в търсенето и намирането на работа „В очакване на лято 2023“. На него присъстваха млади хора и жители на град Враца, които се запознаха с представител на известния хотел „Дюни Роял Резорт“ . Това е едни от най-красивите и най-големите 5-зведни морски комплекси в България, които в момента набира кандидати за нови работни позиции. Представителят на този бизнес сподели предложенията за работа, като се надява да има попълнения в екипа си от град Враца.

Форумът за консултация и насоки в търсенето и намирането на работа е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар